Zo help jij jezelf aan landelijke tuindecoratie

Wordt het kopen of knutselen?

Wil jij je tuin vullen met leuke landelijke tuindecoratie? Wat dan te doen? Moet je hiervoor naar de winkel? Of is er ook leuke decoratie zelf in elkaar te knutselen? Wij gingen op zoek naar manieren om leuke accessoires in je tuin te krijgen. Onze zoektocht leverde oplossingen voor elk soort tuin en elk budget op. Benieuwd? Lees dit blog en dan heb jij straks ook de mooiste landelijke tuindecoratie in je tuin staan of hangen!

Als je nogal handig bent

We beginnen met de meest voordelige, maar ook meest lastige landelijke tuindecoratie. Deze moet je namelijk helemaal zelf in elkaar zetten. Wil jij wat meer verlichting in je tuin? Maak dan zelf sfeervolle tuinverlichting. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn blikjes en lampjes. Verzamel dus alle blikjes die je hebt. Die van de ananasschijven, maar ook die van de tomatensaus en frisdrank. Zo krijg je een leuke mix aan verschillende maten en vormen blikjes. Was de blikjes grondig af en verwijder eventuele stickers. Om toch een eenheid aan te brengen in deze mix van blikjes, raden we je aan alle blikjes in dezelfde kleur te verven. Of kies voor 2 of 3 kleuren als je heel veel blikjes hebt. Boor vervolgens vele gaatjes in deze blikjes. Pas op, dit kan gevaarlijk zijn! Doe dit dus alleen als je redelijk handig bent. Rijg vervolgens een snoer lampjes door de blikjes. In elk blikje laat je een groot stuk snoer hangen, zodat er volgende licht uit de landelijke tuinverlichting straalt. Leuk idee, toch?

Als je van eenvoudig en kwalitatief houdt

Voel jij je niet zo aangesproken door de beschrijving hierboven? Besluit dan jouw gewenste landelijke tuindecoratie gewoon te kopen. Dit is misschien niet zo uniek en spannend, en het kost wellicht wat meer, maar het scheelt je een hele hoop gedoe! Daarnaast ben je er op deze manier van verzekerd dat je je tuin verrijkt met echt kwalitatieve tuindecoratie! Dan sta je nog voor de keus: welke decoratie schaf je aan? Ben jij gecharmeerd van klassieke verlichting, zoals staande lantaarnpalen? Of wil jij je tuin juist een landelijke sfeer geven door eerstgenoemde te voorzien van bijvoorbeeld een royaal vogelhuis, een vogeldrinkschaal, een fontein of een windvaan? Er bestaan verschillende (online!) aanbieders van de mooiste tuindecoratie. Kortom, om jouw tuin te kunnen veranderen in een mooie, landelijke gaard, hoef je helemaal geen groene of handige vingers te hebben!

Ga op zoek naar een aanbieder in landelijke tuindecoratie

Weet jij inmiddels hoe je aan jouw gewenste tuindecoratie wilt komen? Ga je zelf aan de slag? Of plaats je eenvoudig een bestelling bij een leverancier van landelijke buitenverlichting en -accessoires. Wat jouw keus ook is, wij hopen dat we je alvast wat fijne inspiratie hebben gegeven. Succes met het uitzoeken of realiseren van jouw gewenste landelijke tuindecoratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *