Gevaarlijk ongedierte

Het vervelendste ongedierte

Ongedierte in uw huis of tuin kan een ware plaag zijn. U wilt de ongewenste beestjes het liefst voorkomen. Maar soms vinden ze toch een weg naar binnen. Wilt u weten wat de gevaarlijkste en meest vervelende soorten ongedierte zijn? En wilt u weten wat u eraan kunt doen om ze te bestrijden? Lees dan snel verder. Wij zetten de vervelendste soorten ongedierte voor u op een rij.

Bedwantsen

De allergevaarlijkste soort ongedierte is misschien wel de bedwants. Bedwantsen bijten mens en dier en veroorzaken hierdoor vervelende kleine bultjes op de huid. Ze leven van het bloed van mensen of huisdieren en zitten meestal op een warme donkere plek, zoals in je bed.

Muizen

Denk je aan ongedierte, dan denk je al snel aan muizen. Dit is misschien wel de meest voorkomende vorm van ongedierte. Muizen zijn vooral gevaarlijk wanneer ze in de buurt van elektronica komen. Met hun kleine scherpe tandjes knagen ze zo alle kabels door. Oppassen dus dat er geen kortsluiting ontstaat.

Ratten

Ratten in en om het huis is nog erger dan muizen. Ratten zijn bovendien gevaarlijker. Ze kunnen namelijk verschillende ziektes overbrengen. Bovendien dragen ze vaak vlooien, mijten en teken bij zich die ze weer kunnen overdragen.

Wat kunt u doen tegen ongedierte?

Heeft u last van bedwantsen, muizen, ratten of ander ongedierte in of om het huis? Dan zijn er in de winkel allerlei middeltjes, lokdozen, vallen en poeders te koop die beloven dat ze u snel van deze dieren afhelpen. Ons advies: lekker laten staan al die middeltjes. Wilt u snel en definitief van vervelend en gevaarlijk ongedierte af? Schakel dan zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder in om u te helpen.

Heeft u tips om ongedierte te voorkomen? Laat het weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *