Buitenhaarden

Buitenhaarden: een must voor iedere tuin

De zomer staat weer voor de deur. De dagen zijn langer, de temperaturen stijgen en dat betekent dat we ‘s avonds langer in onze tuin kunnen zitten. Heerlijk onder het genot van een hapje en een drankje, een goed boek of een gezellig spelletje. En wilt u nog wat extra sfeer en warmte in de tuin? Neem dan buitenhaarden met een houtgestookt open systeem. Vooral tijdens de wat koelere zomermaanden bieden buitenhaarden uitkomst. Benieuwd welke redenen er nog meer zijn om buitenhaarden met een houtgestookt open systeem aan te schaffen? Lees dan snel verder.

Voordelen buitenhaarden met houtgestookt open systeem

Buitenhaarden met een houtgestookt open systeem zorgen dus voor sfeer en warmte in de tuin. Maar dat niet alleen, ze hebben nog een aantal leuke voordelen. Deze zijn:

  • Ze nemen weinig ruimte in beslag
  • Ze zijn onderhoudsvriendelijk
  • Ze hebben een prachtig design

Buitenhaarden met houtgestookt open systeem als barbecue

Buitenhaarden met een houtgestookt open systeem zijn ook nog eens multifunctioneel! U kunt namelijk veel van deze haarden ook als barbecue gebruiken. Is dat niet gaaf? U kunt de avond beginnen met een heerlijke barbecue. Zodra u bent uitgegeten stookt u de haard lekker op en kunt u genieten van de warmte en de bijbehorende gezelligheid. Wie wil dat nu niet?

Ook ideaal in de winter

Buitenhaarden zijn niet alleen voor de zomer geschikt, maar ook voor de winter. Want als u tijdens een koude winteravond eens lekker buiten wilt zitten, steekt u gewoon de buitenhaard aan. Door de warmte kunt u zo nog heerlijk in de tuin genieten. Een glaasje glühwein erbij of een kommetje met erwtensoep en uw avond kan niet meer stuk.

Redenen genoeg dus om vandaag nog buitenhaarden aan te schaffen voor in uw tuin. Wij raden het u zeker aan!

Benieuwd naar meer van onze blogs over tuinartikelen? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *